Open dag ESA steunt WE Foundation

Op zondag 7 oktober stelde ESA’s technologie en onderzoekscentrum in Noordwijk, ESTEC, zich open voor het publiek. Met maar liefst 8500 bezoekers was het een enorm succes. Tijdens de open dag kon het publiek vrijlijk rondlopen over het terrein en zich verdiepen in wetenschappelijke snufjes en geweldige wetenswaardigheden aangaande de ruimtevaart. Rond de lunch kwam Andre Kuipers zelf langs voor een inspirerende presentatie. Tijdens de open dag, bestond er de mogelijkheid om verschillende ESA producten te kopen voor een vrijwillige donatie. De opbrengst was zo’n 1950,- Euro, een fantastisch bedrag dat geheel ten goede komt aan de WE Foundation. Bij deze willen wij graag de initiatiefneemsters Jennifer Hordijk en Ninja Menning alsmede de vrijwillers, die van ‘s ochtends vroeg tot begin van de avond druk in de weer waren om aan de grote vraag ” collectables” te voldoen, enorm danken voor hun inspanningen!