Actie KerstWEns nu van start!

Vanaf 1 november staan er bij kerstWEns.blogspot.nl fantastische handgemaakte producten en diensten aangeboden om niet alleen uw kerst dit jaar nog gezelliger te maken maar meer nog, om met de opbrengst van deze geweldige actie de strijd tegen stofwisselingsziekten te steunen. Een team van enthousiaste vrijwilligers heeft zich ten doel gesteld om dit jaar voor iedereen een bijzondere, warme kerst te realiseren door met de opbrengst van prachtige handgemaakte items rondom het thema kerst de WE Foundation te steunen. Wij zijn hen ontzettend dankbaar en delen graag deze prachtige actie. Dus bent u in voor een taartworkshop, prachtige sieraden of bijvoorbeeld gezellige decoratieve kerstmannetjes kijk snel op www.kerstWEns.blogspot.nl en maak mede onze droom waar.